Arad, b-dul Revoluției nr.49-53 Ekklesia

Simona Zau

Mă numesc Simona Zau. Vreau să împărtăşesc cu dumneavoastră din experienţele mele cu Dumnezeu.

Era într-o iarnă, sâmbătă seara, aveam 13 ani. Urma să fac baie după cei doi frăţiori ai mei. În baie era montată o termotecă pe gaz, afară era viscol, iar toate gazele ce le elimina termoteca intrau în baie luând tot oxigenul. Nu am simţit nici un miros ciudat, mi s-a făcut rău, am încercat să ies din cadă, dar mi-am pierdut cunoştinţa şi am căzut în cada plină cu apă. După un timp m-a găsit mama mea, a chemat ambulanţa, iar timp de 2-3 ore medicii au încercat să mă resusciteze. Eram în comă de gradul II. După aproximativ 3 ore, eram şi mai rău, respiram foarte rar şi nimeni nu mai avea nici o soluţie. Dumnezeu s-a atins de mine, am vărsat şi dintr-o dată mi-am deschis ochii. Eram la un pas de a muri, dar Dumnezeu a hotărât să mai trăiesc. A fost o minune ca cei din jur şi eu să vedem că Dumnezeu este măreţ.

După 3 ani mi-am pierdut auzul la urechea dreaptă. Nu mai aveam echilibru, mă sprijineam de ce aveam în jur. Tot ce mâncam dădeam afară. Am fost internată la spitalul CFR din Cluj. Un medic în vârstă s-a ocupat de mine, l-am întrebat dacă voi mai auzi cu urechea dreaptă. Nu pot uită expresia fetei şi răspunsul lui: “sunt şanse să mai auzi 1 la un milion”. Plângeam şi eram aşa supărată. După o săptămână de spitalizare şi tratament, am fost sunată de părinţii mei. Instinctual am dus telefonul la urechea dreaptă, iar la jumătatea conversaţiei mi-am dat seama că mi-a revenit auzul. Dumnezeu făcuse ca eu să fiu acea persoană dintr-un milion, El mă vindecase.

În 2013, după ce ne-am căsătorit, ne-am dorit un copilaş. Am fost la ginecolog şi mi-a spus că nu voi putea avea copii, fiind plină de chisturi. Pierdusem două sarcini, eram descurajată. Într-o marţi seara, m-am dus la rugăciune la Ekklesia. Ultima rugăciune a fost pentru cauze. Le-am spus să se roage şi pentru mine, aveam dureri groaznice în burtă. Fratele Ion Doboş a venit să se roage pentru mine, şi-a pus mâna pe spatele meu. Duhul Domnului i-a descoperit că am probleme cu coloana. Am simţit cum mă arde ca un foc încins. S-a rugat şi pentru pântecele meu, am simţit acelaşi foc. După rugăciune nu mă mai durea nimic, am simţit cum Domnul mă vindecase. După o lună, am fost la control la ginecolog şi chisturile dispăruseră. Eram însărcinată, iar fătul era bine. Am reuşit să duc sarcina până la capăt, si am născut un băieţel. I-am pus numele Rafael, care înseamnă “Dumnezeu a vindecat”. Dumnezeu m-a vindecat de atâtea ori, pentru asta îi sunt mulţumitoare. Atunci când medicii spun că nu se poate, Dumnezeu poate! Slăvit să fie în veci!

Simona Zau