Arad, b-dul Revoluției nr.49-53 Ekklesia

Proiectul “Inimi pentru Isus”

Proiectul “Inimi pentru Isus” are în vedere lucrarea de evanghelizare în satele din județul Arad în care nu există biserică evanghelică sau unde bisericile deja existente sunt pe cale de disparitie. Ne propunem să formăm câteva echipe cu care să mergem să facem evanghelizare de la om la om.

Tocmai de aceea, dacă crezi că Dumnezeu vrea să te folosească în acest sens, te invităm cu drag să participi la proiectul nostru. Nu vrem doar să ajutam oamenii, ci dincolo de un ajutor material să le dăm ceea ce au mai mare nevoie: Cuvântul Lui Dumnezeu. Credem în puterea transformatoare a Bibliei și de aceea suntem gata să acționam. Avem exemple vii în Ekklesia de oameni care au fost atinși de Cuvântul lui Dumnezeu.

Unul din satele în care vrem să incepem este Hodiș, pe valea Crițului Alb. Acolo biserica baptista are un singur membru ceva peste 80 de ani iar biserică penticostală nu există. O echipa de frați din Ekklesia care fac parte din Misiunea AMEC merg periodic, de doi ani, la copiii de acolo (aproximativ 30) și le vestesc Evanghelia. Vrem să facem un pas înainte și să ajungem cu Evanghelia și la inima părinților. Avem în viziune și Valea Mureșului, câteva sate mai izolate.

Te așteptăm să ni te alături, să semănăm Cuvântul! Domnul va da biruință!

Cu încredere în El și mulțumire vrem să facem lucrarea aceasta spre Slava Lui.